RAKEL J. BERG

Bryhni Søndre

Rakel J. BergComment

Hos mange av kundene mine får jeg komme tilbake flere ganger ila året, Bryhni Søndre er én av de. Det er jeg veldig takknemlig for og det gjør at jeg får mulighet til å bli bedre kjent og vet etterhvert godt hva de ulike ønsker seg og liker. Eva lager de nydeligste retter, her er et lite utvalg fra vår siste runde!

En midtsommer drøm!

Rakel J. BergComment

I løpet av 2019 så langt har jeg hatt flere kreative og fine prosjekter sammen med matvare kjeden Nærbutikken. Dette er en av de, en drømmedag på jobb rett og slett :) Lille Nelly klar for midtsommer feiring!

Sommervibber!

Rakel J. BergComment

Det var minusgrader, frost på ruta og snøen dalte utenfor vinduene når vi lagde denne sommerkampanjen sammen med Kjøpmannshuset og matvarekjeden Nærbutikken. Nå er kampanjen ute og dette er noen av bildene som nå henger i butikkene!

Levende barndomsdrømmer

Rakel J. BergComment

Når våren kommer og nesten alle jobbene jeg har er ute, da føler jeg meg ekstra privilegert. Selv om det også byr på utfordringer som alt annet. Men denne gangen klaffet virkelig alt. Sammen med Stange kommune fikk jeg blant annet ta bilder hjemme hos denne familien, som bor i et stort postkort!

Gratulerer så mye med dagen!

Rakel J. BergComment

Stemningsbilder for Nærbutikken til selveste nasjonaldagen!

Gravdahl Bokhandel

Rakel J. BergComment

Denne unike Bokhandelen er en av de eldste butikkene i Hamar. Høyt under taket med kule stoler og deilig kaffe kan du sette deg ned med en god bok. Veldig gøy å bli spurt om et samarbeid!

Jul i Prøysenland

Rakel J. BergComment

Tvillingene Hedda & Jonas på juletrehogst, en stemningsfotografering for Prøysenhuset. Jeg har noen favoritt locations som jeg ofte benytter meg av, denne står høyt på lista. Fargene og lyset her er så fint!