RAKEL J. BERG

En midtsommer drøm!

Rakel J. BergComment

I løpet av 2019 så langt har jeg hatt flere kreative og fine prosjekter sammen med matvare kjeden Nærbutikken. Dette er en av de, en drømmedag på jobb rett og slett :) Lille Nelly klar for midtsommer feiring!

Sommervibber!

Rakel J. BergComment

Det var minusgrader, frost på ruta og snøen dalte utenfor vinduene når vi lagde denne sommerkampanjen sammen med Kjøpmannshuset og matvarekjeden Nærbutikken. Nå er kampanjen ute og dette er noen av bildene som nå henger i butikkene!

Levende barndomsdrømmer

Rakel J. BergComment

Når våren kommer og nesten alle jobbene jeg har er ute, da føler jeg meg ekstra privilegert. Selv om det også byr på utfordringer som alt annet. Men denne gangen klaffet virkelig alt. Sammen med Stange kommune fikk jeg blant annet ta bilder hjemme hos denne familien, som bor i et stort postkort!

Gratulerer så mye med dagen!

Rakel J. BergComment

Stemningsbilder for Nærbutikken til selveste nasjonaldagen!

Gravdahl Bokhandel

Rakel J. BergComment

Denne unike Bokhandelen er en av de eldste butikkene i Hamar. Høyt under taket med kule stoler og deilig kaffe kan du sette deg ned med en god bok. Veldig gøy å bli spurt om et samarbeid!

Jul i Prøysenland

Rakel J. BergComment

Tvillingene Hedda & Jonas på juletrehogst, en stemningsfotografering for Prøysenhuset. Jeg har noen favoritt locations som jeg ofte benytter meg av, denne står høyt på lista. Fargene og lyset her er så fint!

Inspirasjonsmagasin Gjøvikregionen

Mat & Drikke, Portrett, Redaksjonelt, ReklameRakel J. BergComment

Gjøvikregionen kom nettopp ut med et inspirasjonsmagasin! Magasinet inneholder flere bilder fra Sigstad gård, hvor jeg møtte fine Julie Sigstad som driver gård på Biri. ´Åpning av Mjøsgårdene´ble holdt der i fjor sommer, og gav oss mange fine motiver! Nydelig mat og en helt unik location som ble stylet av Ment. Flere av disse bildene har blitt benyttet i dette inspirasjonsmagasinet med gode tips til den deilige årstiden vi nå møter! :)

GOD PÅSKE! :)

ReklameRakel J. BergComment

Hovelsrud Gård på Helgøya har startet med økologisk kylling. Disse skal vi følge i ukene fremover, og etterhvert vil du treffe flere av de søte små på gårdens egen hjemmeside. Men kunne vel ikke passet bedre enn og dele noen få bilder av de fine påskekyllingene nå! God påske! :)