RAKEL J. BERG

Barn

For en høst!! :)

Barn, Portrett, ReklameRakel J. BergComment

Tenk at jeg får jobbe med dette her!! Hele september og oktober har jeg jobbet fulle uker utendørs med fotografering til både privatmarkedet, reklame og den redaksjonelle verden. Høstfarger, lav sol og frost på bakken er noen veldig så fine stikkord som oppsummerer dette. Tusen takk til alle mine kunder til nå, for at dere er med å gjøre min drøm til virkelighet! Nemlig, leve av å være fotograf! Bildet over er en av mine fine kunder denne høsten, nemlig Blafre! Stor stas å få jobbe med dem! Ekstra gøy med egne tantebarn som modeller på skogstur :) God helg!

Bestille fotografering?

Barn, Familie, Fotoopptak, Portrett, PrislisteRakel J. BergComment
    Fotografering i studio, på lokasjon eller hjemme hos dere selv: 1.500,- Dette gjelder familie, søsken, barn, konfirmant eller for deg som ønsker portretter. Jeg setter av ca. 1 time til fotografering. 1 bilde i høy kvalitet er inkludert.   Digitale filer: Bildet/bildene leveres digitalt i høy oppløsning, uten logo og kan printes selv. Ved publisering skal ”Foto: Rakel J. Berg” benyttes. Disse er behandlet på lys, farge og retusj etter ønske. Ønsker du forstørrelser, album eller takkekort så er dette mulig å bestille.   1 digital fil 800,- 5 digitale filer 3.000,- 10 digitale filer 5.000,- 20 digitale filer 7.000,- 40 digitale filer 8.000,- Alle digitale filer 10.000,-  

 

 

Fotografering i studio, på lokasjon eller hjemme hos dere selv: 1.500,-
Dette gjelder familie, søsken, barn, konfirmant eller for deg som ønsker portretter. Jeg setter av ca. 1 time til fotografering. 1 bilde i høy kvalitet er inkludert.

 

Digitale filer:

Bildet/bildene leveres digitalt i høy oppløsning, uten logo og kan printes selv.
Ved publisering skal ”Foto: Rakel J. Berg” benyttes. Disse er behandlet på lys, farge og retusj etter ønske. Ønsker du forstørrelser, album eller takkekort så er dette mulig å bestille.

 

1 digital fil 800,-

5 digitale filer 3.000,-

10 digitale filer 5.000,-

20 digitale filer 7.000,-

40 digitale filer 8.000,-

Alle digitale filer 10.000,-

 

HÅPER Å HØRE FRA DEG :)

JULEMARKED PÅ HOVINSHOLM

Fotoopptak, Bak kamera, Barn, ReklameRakel J. BergComment

Til helga arrangeres et av Norges fineste julemarked! Dette finner sted på Hovinsholm ute på Helgøya. Her skal jeg ha stand, hvor det vil bli muligheter for å fotografere julekort bilder av de minste! Kom innom da vel? Bildet over er fra standen og viser hvordan ditt resultat vil bli :) Så finn frem fine og varme klær, så håper jeg vi ses i Låven på Hovinsholm! Åpent lørdag og søndag 12-17. Det settes av 20 min til fotografering.

Kan du ikke komme på marked i helga? Send meg en mail for booking: rakel.berg@gmail.com

HØST GLIMT

Familie, BarnRakel J. BergComment

Høstens egen fargeskala satte prikken over i-en på dagens portretter. Lune farger i skogen og deilig strikk ble en kjempe fin kombinasjon! Høstfargene melder snart sin avskjed, vær rask med å booke hvis du ønsker deg det samme! Priser ble lagt ut på forrige innlegg, ta en titt og send meg gjerne en mail! :)

Livets største øyeblikk i et lite under..

Familie, Barn, FotoopptakRakel J. BergComment

" Kilemonster, tullekopp, lille luring, sukkertopp. Men aller mest, bare deg. Den fineste lille jeg kan tenke meg!" -Anette Holm Antonsen

 

Nyfødt fotografering og familiefoto på en fantastisk location! Høsten er i vente, og det er en utrolig fin tid å ta bilder utendørs på. Nydelige høstfarger og fint lys! Fotografering starter på kr 990,- Ta kontakt på mail for booking :) rakel.berg@gmail.com

STEMNING & DETALJER

Familie, BarnRakel J. Berg3 Comments

En collage er med på å forsterke uttrykket og følelsene fra selve øyeblikket. Jeg setter stemning og detaljer høyt i min fotostil, og det er noe jeg legger stor vekt på når en bildeserie settes sammen. En collage kan også være fint til takkekort og lignende. Her er lille Ebba fra tidligere i sommer!