RAKEL J. BERG

Reklame

Inspirasjonsmagasin Gjøvikregionen

Mat & Drikke, Portrett, Redaksjonelt, ReklameRakel J. BergComment

Gjøvikregionen kom nettopp ut med et inspirasjonsmagasin! Magasinet inneholder flere bilder fra Sigstad gård, hvor jeg møtte fine Julie Sigstad som driver gård på Biri. ´Åpning av Mjøsgårdene´ble holdt der i fjor sommer, og gav oss mange fine motiver! Nydelig mat og en helt unik location som ble stylet av Ment. Flere av disse bildene har blitt benyttet i dette inspirasjonsmagasinet med gode tips til den deilige årstiden vi nå møter! :)

GOD PÅSKE! :)

ReklameRakel J. BergComment

Hovelsrud Gård på Helgøya har startet med økologisk kylling. Disse skal vi følge i ukene fremover, og etterhvert vil du treffe flere av de søte små på gårdens egen hjemmeside. Men kunne vel ikke passet bedre enn og dele noen få bilder av de fine påskekyllingene nå! God påske! :)

For en høst!! :)

Barn, Portrett, ReklameRakel J. BergComment

Tenk at jeg får jobbe med dette her!! Hele september og oktober har jeg jobbet fulle uker utendørs med fotografering til både privatmarkedet, reklame og den redaksjonelle verden. Høstfarger, lav sol og frost på bakken er noen veldig så fine stikkord som oppsummerer dette. Tusen takk til alle mine kunder til nå, for at dere er med å gjøre min drøm til virkelighet! Nemlig, leve av å være fotograf! Bildet over er en av mine fine kunder denne høsten, nemlig Blafre! Stor stas å få jobbe med dem! Ekstra gøy med egne tantebarn som modeller på skogstur :) God helg!

Ny sjanger: Matfotografering

Mat & Drikke, ReklameRakel J. BergComment

Jeg utvider porteføljen med en ny kategori, nemlig matfotografering! Alle disse bildene er tatt med naturlig lys og jeg har fått brukt litt av mine kreative sider på det visuelle. Dette har vært et samarbeid med Sigstad Gård, som er en av Mjøsgårdene. Klikk deg inn her for å se: http://www.rakelberg.com/mat/ eller gå opp i galleriet øverst til venstre :)