RAKEL J. BERG

Utstilling

ÅPNING AV FOTOUTSTILLINGEN brukBART

UtstillingRakel J. BergComment

brukBart fikk en pangstart på åpningen med over 100 besøkende! Jeg kunne ikke vært mer fornøyd! :) Takk til alle som kom! Alle portrettene kan du se her: http://www.rakelberg.com/fotoutstilling/

 

Tusen takk til alle som bidro: Baus grafisk, Sparingen maskin entreprenør as, VOLT, Kremmerhuset, Eik Senteret, Grafisk senter Hamar, Plassen Elektro, Kreftforeningen, Made with Hart og alle herrene med bart. Kjempe takknemlig!


brukBART materiell

UtstillingRakel J. BergComment

Fotoutstillingen min brukBart fant sted på Hamar i høst. Da Kreftforeningen spurte om jeg kunne tenke meg å være med å rette fokuset mot menns helse i Movember måned, var jeg kjempe klar! Masse ideer ble drodlet ned på papiret, og 1 november sto jeg der med det ferdige resultatet. En lang prosess som endelig skulle vises frem, og forhåpentligvis rette fokuset mot en viktig sak. 8 menn i ulike aldersgrupper stilte opp for å gi saken et ansikt. Alle de flotte herrene med bart fikk hver sin papirpose med  bildet sitt på trykk og en barte olje fra Honest Abe beard som takk for et hyggelig samarbeid! God hjelp fikk jeg også av kjæresten som er grafisk designer, hvor ny logo, brosjyremateriell og plakater ble til på sene kvelder! 

 


FORBEREDELSER TIL FOTO UTSTILLING

UtstillingRakel J. BergComment

Med mye hjelp av gode venner, familie og kjæreste ble utstillingen min brukBart satt sammen bit for bit! Til både rekvisitter i utstillings lokalene og til foto opptaket ble det hugget litt ved... Ideen om å svi inn en bart på stubbene ble til underveis og prydet de store vinduene ut mot Strandgata i Hamar.