RAKEL J. BERG

Inspirasjonsmagasin Gjøvikregionen

Mat & Drikke, Portrett, Redaksjonelt, ReklameRakel J. BergComment

Gjøvikregionen kom nettopp ut med et inspirasjonsmagasin! Magasinet inneholder flere bilder fra Sigstad gård, hvor jeg møtte fine Julie Sigstad som driver gård på Biri. ´Åpning av Mjøsgårdene´ble holdt der i fjor sommer, og gav oss mange fine motiver! Nydelig mat og en helt unik location som ble stylet av Ment. Flere av disse bildene har blitt benyttet i dette inspirasjonsmagasinet med gode tips til den deilige årstiden vi nå møter! :)

GOD PÅSKE! :)

ReklameRakel J. BergComment

Hovelsrud Gård på Helgøya har startet med økologisk kylling. Disse skal vi følge i ukene fremover, og etterhvert vil du treffe flere av de søte små på gårdens egen hjemmeside. Men kunne vel ikke passet bedre enn og dele noen få bilder av de fine påskekyllingene nå! God påske! :)

For en høst!! :)

Barn, Portrett, ReklameRakel J. BergComment

Tenk at jeg får jobbe med dette her!! Hele september og oktober har jeg jobbet fulle uker utendørs med fotografering til både privatmarkedet, reklame og den redaksjonelle verden. Høstfarger, lav sol og frost på bakken er noen veldig så fine stikkord som oppsummerer dette. Tusen takk til alle mine kunder til nå, for at dere er med å gjøre min drøm til virkelighet! Nemlig, leve av å være fotograf! Bildet over er en av mine fine kunder denne høsten, nemlig Blafre! Stor stas å få jobbe med dem! Ekstra gøy med egne tantebarn som modeller på skogstur :) God helg!

Bestille fotografering?

Barn, Familie, Fotoopptak, Portrett, PrislisteRakel J. BergComment
    Fotografering i studio, på lokasjon eller hjemme hos dere selv: 1.500,- Dette gjelder familie, søsken, barn, konfirmant eller for deg som ønsker portretter. Jeg setter av ca. 1 time til fotografering. 1 bilde i høy kvalitet er inkludert.   Digitale filer: Bildet/bildene leveres digitalt i høy oppløsning, uten logo og kan printes selv. Ved publisering skal ”Foto: Rakel J. Berg” benyttes. Disse er behandlet på lys, farge og retusj etter ønske. Ønsker du forstørrelser, album eller takkekort så er dette mulig å bestille.   1 digital fil 800,- 5 digitale filer 3.000,- 10 digitale filer 5.000,- 20 digitale filer 7.000,- 40 digitale filer 8.000,- Alle digitale filer 10.000,-  

 

 

Fotografering i studio, på lokasjon eller hjemme hos dere selv: 1.500,-
Dette gjelder familie, søsken, barn, konfirmant eller for deg som ønsker portretter. Jeg setter av ca. 1 time til fotografering. 1 bilde i høy kvalitet er inkludert.

 

Digitale filer:

Bildet/bildene leveres digitalt i høy oppløsning, uten logo og kan printes selv.
Ved publisering skal ”Foto: Rakel J. Berg” benyttes. Disse er behandlet på lys, farge og retusj etter ønske. Ønsker du forstørrelser, album eller takkekort så er dette mulig å bestille.

 

1 digital fil 800,-

5 digitale filer 3.000,-

10 digitale filer 5.000,-

20 digitale filer 7.000,-

40 digitale filer 8.000,-

Alle digitale filer 10.000,-

 

HÅPER Å HØRE FRA DEG :)

NYE LOKALER!

Bak kamera, Studio, RedaksjoneltRakel J. BergComment
Skjermbilde 2016-06-29 kl. 09.29.38.png

http://www.hamar-dagblad.no/hamar/okonomi-og-naringsliv/nyheter/to-fotografer-i-gronnegata/s/5-80-29144

Det skjer så mye gøy fremover, at jeg går bare rundt som ett stort glis! Denne sommeren blir det et kreativt felleskap i Hamar, hvor jeg blant annet skal dele lokaler sammen med Fotograf Lars Martin Bøe. Det er så mye å glede seg til og jeg skal oppdatere dette mer etterhvert! :) Hold følge!